bewaar
Ravioli met geroosterde paprika en kaas
Ravioli met geroosterde paprika en kaas
bewaar

Ravioli met geroosterde paprika en kaas

25 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

winterwortels

1 pot

paprika's

1 beker

witte kaasblokjes

1 takje

verse rozemarijn

½ zakje

hazelnoten

3 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

2 bakken

ravioli

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Wortel schillen, in lengte in vieren snijden en vervolgens in kleine blokjes snijden. Paprika laten uitlekken en in reepjes snijden. Kaasblokjes laten uitlekken. Rozemarijnnaaldjes van takje loshalen. Hazelnoten in droge wok goudbruin en knapperig roosteren. Uit wok nemen. Olie in wok verhitten, knoflook hierboven uitpersen en ca. 1 min. bakken. Wortel en rozemarijn toevoegen en ca. 2 min. meebakken. 1 1/2 dl water toevoegen en wortel ca. 6 min. laten stoven. Intussen ravioli koken volgens aanwijzingen op verpakking. Paprika en ravioli aan wortelmengsel toevoegen en alles goed doorwarmen. Vlak voor serveren kaasblokjes door gerecht scheppen. Pasta over 4 borden verdelen en met hazelnoten bestrooien.