bewaar
Macaroni met paprikasaus en witte kaas
Macaroni met paprikasaus en witte kaas
bewaar

Macaroni met paprikasaus en witte kaas

20 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

groentebouillontabletten

300 g

macaroni grande

1

ui

1 pot

geroosterde hele paprika's

1 pakje

witte kaasblokjes

2 takjes

peterselie

4 el

olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Ruim water met bouillontabletten aan de kook brengen en macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's uitlekken en in stukken snijden. Peterselie fijnhakken. In braadpan ui in olie ca. 3 minuten fruiten. Paprika door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Met staafmixer ui en paprika pureren. Pasta afgieten en ca. 5 eetlepels van kookvocht bewaren. Kookvocht door paprikamengsel scheppen en roeren tot saus ontstaat. Saus mengen met pasta. Kaasblokjes en peterselie erover strooien. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.