Ingrediënten
4 personen
500 g
groene asperges
30 g
boter
75 g
Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een pan water met een mespunt zout aan de kook en kook de asperges 3 min. Laat uitlekken en doe ze in de ovenschaal.
Smelt de boter in een kleine steelpan. Schenk de boter over de asperges en schep om. Bestrooi met de kaas en zet 10 min. in de oven zodat de kaas smelt en lichtbruin kleurt.
Asperges met Parmezaanse kaas

bijgerecht
4 personen
150 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een pan water met een mespunt zout aan de kook en kook de asperges 3 min. Laat uitlekken en doe ze in de ovenschaal.
Smelt de boter in een kleine steelpan. Schenk de boter over de asperges en schep om. Bestrooi met de kaas en zet 10 min. in de oven zodat de kaas smelt en lichtbruin kleurt.
algemeen:U kunt de asperges een 1/2 dag van tevoren koken. Volg ter plekke stap 2.
algemeen:Eet er geroosterde sneetjes ciabatta (brood) bij die zijn ingewreven met een 1/2 teen knoflook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g groene asperges
30 g boter
75 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm