bewaar
Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas
Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas
bewaar

Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

15 min. bereiden
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 takjes

salie

50 g

boter

1 el

olijfolie extra vierge

2 pakken

tortelloni

75 g

Parmezaanse kaas

Aan de slag

1

Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

algemeenU kunt de overgebleven Italiaanse kruiden uit de kruidenmix gebruiken om een simpele tomatensaus op smaak te brengen.