Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone
- 20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter
- 1 biologische citroen
- 40 g Parmezaanse kaas
- 2 el extra vierge olijfolie
Advertentie
Bereiden
- Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.
- Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 270 kcal
- eiwit 9 g
- koolhydraten 22 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 360 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
- 250 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter
Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.
Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden.
- 1 biologische citroen
Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta.
- 40 g Parmezaanse kaas
- 2 el extra vierge olijfolie
Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.