bewaar
Gepaneerde karbonade
Gepaneerde karbonade
bewaar

Gepaneerde karbonade

20 min. bereiden
30 min. wachten
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

platte peterselie

2

eieren

1 teen

knoflook

4

ribkarbonades

100 g

paneermeel

50 g

Grana Padano

60 g

boter

6 el

olijfolie

Aan de slag

1

Snijd de peterselie fijn. Meng de eieren met de knoflook en de helft van de peterselie in een schaal. Voeg de karbonades en peper en zout toe. Laat 30 min. afgedekt op het aanrecht staan. Schep tussendoor een paar keer om.

2

Meng het paneermeel met de kaas en strooi het op een bord. Haal de karbonades stuk voor stuk uit de schaal en druk ze in het paneermeel, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn.

3

Verhit de boter en olie in een grote koekenpan. Bak de karbonades op middelhoog vuur in 10 min. gaar. Keer halverwege. Serveer met citroenpartjes en bestrooi met de rest van de peterselie.

Paneren

Instructievideo - 00:49 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepaneerde karbonade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig