bewaar
Ravioli met aubergine en kruiden
Ravioli met aubergine en kruiden
bewaar

Ravioli met aubergine en kruiden

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

ravioli

4 el

olijfolie

1

ui

2 tenen

knoflook

2

aubergines

1 bakje

Italiaanse kruiden

2 el

witte balsamicoazijn

300 g

magere varkenslappen

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Schep de kruiden en azijn door de aubergine en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan. Bestrooi de varkenslapjes met peper en zout en bak het vlees in 5 min. bruin en net gaar.

4

Verdeel de pasta over 4 borden. Schep er de aubergine op en leg het vlees erbij. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.