bewaar
Ravioli met aubergine en kruiden
Ravioli met aubergine en kruiden
bewaar

Ravioli met aubergine en kruiden

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

ravioli

4 el

olijfolie

1

ui

2 tenen

knoflook

2

aubergines

1 bakje

Italiaanse kruiden

2 el

witte balsamicoazijn

300 g

magere varkenslappen

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Schep de kruiden en azijn door de aubergine en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan. Bestrooi de varkenslapjes met peper en zout en bak het vlees in 5 min. bruin en net gaar.

4

Verdeel de pasta over 4 borden. Schep er de aubergine op en leg het vlees erbij. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met aubergine en kruiden

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig