bewaar
Ravioli met broccoli en geitenkaas
Ravioli met broccoli en geitenkaas
bewaar

Ravioli met broccoli en geitenkaas

Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!

25 min. bereiden
289waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

500 g

verse ravioli 4 formaggi

2 tenen

knoflook

25 g

verse Italiaanse kruiden

2 el

milde olijfolie

140 g

Bettine Blanc geitenkaas 58+

Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.

3

Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.