Ravioli met broccoli en geitenkaas

Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!

555 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(336)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 16-17 - 2008 week 16-17

Aan de slag

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.

  3. Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.

Wat vond je van dit recept?

Ravioli met broccoli en geitenkaas

Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig