bewaar
Ravioli met vier soorten kaas
Ravioli met vier soorten kaas
bewaar

Ravioli met vier soorten kaas

Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?

25 min. bereiden
117waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse ravioli 4 formaggi

800 g

tomatenblokjes

6

gedroogde tomaten in zakje

200 g

salsa ai 4 formaggi

220 g

hamblokjes

1 tl

gedroogde Italiaanse kruiden

200 g

gemengde friseesla

4 el

slafris naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.

2

Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.

3

Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.

4

Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.