bewaar
Gebakken ravioli
Gebakken ravioli
bewaar

Gebakken ravioli

25 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

2 personen

zout

1 dl

olijfolie

250 g

ravioli ai 4 formaggi

½ pot

gevogeltefond

2 el

koude boter of margarine

25 g

geraspte Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen. Ravioli ca. 2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken. Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen. In pan rest van olie verhitten. Ravioli in porties van ca. 8 à 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren. Ravioli op keukenpapier laten uitlekken. Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl. Boter door warme fond kloppen. Saus in twee diepe borden scheppen. Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas. Serveren met tomatensalade.