bewaar
Gebakken ravioli
Gebakken ravioli
bewaar

Gebakken ravioli

25 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

2 personen

zout

100 ml

olijfolie

250 g

ravioli ai 4 formaggi

½ pot

gevogeltefond

2 el

koude boter of margarine

25 g

geraspte Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen. Ravioli ca. 2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken. Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen. In pan rest van olie verhitten. Ravioli in porties van ca. 8 à 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren. Ravioli op keukenpapier laten uitlekken. Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl. Boter door warme fond kloppen. Saus in twee diepe borden scheppen. Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas. Serveren met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken ravioli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig