bewaar
Ravioli met salieboter
Ravioli met salieboter
bewaar

Ravioli met salieboter

Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...

5 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

8 personen

250 g

verse ravioli 4 formaggi

1½ el

verse salie

75 g

gezouten roomboter

Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...

Aan de slag

1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.

3

Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.

4

Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

tip

kookstaptipDeze hoeveelheid is geschikt als amusehapje voor 8 personen. Liever meer? Houd dan deze hoeveelheid als voorgerecht aan voor 4 personen.