Ra­vi­o­li met sa­lie­bo­ter

Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...

(60) waardeer
italiaans voorgerecht Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten... 8 personen
3 60

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.
  3. Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.
  4. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

kookstaptip:

Deze hoeveelheid is geschikt als amusehapje voor 8 personen. Liever meer? Houd dan deze hoeveelheid als voorgerecht aan voor 4 personen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Ravioli met salieboter

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li met sa­lie­bo­ter

1
1
  • 250 g verse ravioli 4 formaggi

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1½ el verse salie
  • 75 g gezouten roomboter

Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.

3
3

Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.

4
4

Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

kookstaptip:

Deze hoeveelheid is geschikt als amusehapje voor 8 personen. Liever meer? Houd dan deze hoeveelheid als voorgerecht aan voor 4 personen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.