bewaar
Ravioli met tomaten-olijvenboter
Ravioli met tomaten-olijvenboter
bewaar

Ravioli met tomaten-olijvenboter

10 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 pak

verse ravioli met 4 kazen

75 g

gezouten roomboter

1

tomaat

1 el

zwarte olijven

gemalen chilipeper

Aan de slag

1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Leg intussen de boter, tomaat en olijven in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat chilipeper toe.

3

Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.

4

Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

tip

algemeenOok lekker als voorgerecht voor 4 personen.