Romige ravioli met portobello
Ingrediënten
2 personen
2
portobello champignons
verse peterselie
1 pak
Ravioli con funghi porcini
1
sjalotje
1 teentje
knoflook
2 eetlepels
olijfolie
sherry
1 pot
4 formaggisaus
zout en versgemalen zwarte peper
Aan de slag
Steeltjes van 2 portobello's snijden. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel). Peterselie fijn hakken. Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. In grote koekenpan olie verhitten. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met scheutje sherry. (In magnetron) kaassaus verwarmen. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen. Portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.
Romige ravioli met portobello

voorgerecht
2 personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Steeltjes van 2 portobello's snijden. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel). Peterselie fijn hakken. Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. In grote koekenpan olie verhitten. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met scheutje sherry. (In magnetron) kaassaus verwarmen. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen. Portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 portobello champignons
0 verse peterselie
1 pak Ravioli con funghi porcini
1 sjalotje
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
0 sherry
1 pot 4 formaggisaus
0 zout en versgemalen zwarte peper