Gebakken paddestoelen

italiaans
borrelhapje
4 personen
3
20
Advertentie
Ingrediënten
- 2 portobello champignons
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- (versgemalen) peper
- 2 takjes peterselie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Portobello's schoonborstelen en in repen snijden. Repen halveren. Knoflook pellen en met mes fijnpletten. In pan olie verhitten en knoflook zachtjes bakken. Paddestoelen toevoegen en in ca. 4 minuten beetgaar bakken. Knoflook verwijderen. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erboven fijnknippen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 55 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: Italië