bewaar
Tagliatelle, kipfilet en groene groenten
Tagliatelle, kipfilet en groene groenten
bewaar

Tagliatelle, kipfilet en groene groenten

25 min. bereiden
166waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kipfilet

1 bakje

basilicum

50 g

Grana Padano

4 el

olijfolie

300 g

tagliatelle

1 pak

Hollandse

2

uien

1 zak

rucola

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

Snijd de kipfilets in als een zakje en vul de holten met de helft van het basilicum en de helft van de kaas. Vouw dicht, zet vast met een cocktailprikker en bestrooi met peper en zout. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak de kip in 13 min. bruin en gaar.

2

Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen in 4 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie. Fruit de ui 1 min. Bak de snijbonen 2 min. mee. Snijd 100 g rucola grof en schep met de rest van het basilicum door de bonen. Laat de rucola al omscheppend iets slinken.

3

Meng de pasta door de groenten en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden. Snijd de kip in plakken en leg op de pasta. Strooi de rest van de rucola erover. Serveer de rest van de kaas erbij. Lekker met geroosterde pijnboompitten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.