bewaar
Vegaburger met geitenkaas
Vegaburger met geitenkaas
bewaar

Vegaburger met geitenkaas

25 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

1

courgette

4 el

olijfolie

2 el

azijn

1

ambachtelijk meergranenstokbrood

2 schaaltjes

vegetarische hamburgers

1 bakje

cherry tomaten

125 g

zachte geitenkaas

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de grillpan en gril de aubergine en courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg in een platte schaal, besprenkel met de olie en azijn en bestrooi met peper en zout.

2

Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verhit de grillpan en gril de hamburgers 3 min. Snijd het brood in 4 stukken en halveer de stukken overlangs. Beleg de onderste helften met aubergine en courgette. Leg er een burger op en bedek met de tomaten en kaas. Dek af met de bovenste helften van het brood. Doe de rest van de aubergine, courgette, tomaten en kaas in een schaal en schep om. Serveer als salade bij de burgers.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegaburger met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig