bewaar
Spaghetti met saus
Spaghetti met saus
bewaar

Spaghetti met saus

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

4

bleekselderij

1

courgette

5 el

olijfolie extra vierge

720 ml

passata di pomodoro

100 g

rozijnen

300 g

volkorenspaghetti

300 g

chipolataworstje

Aan de slag

1

Verhit 3/5 vam de olie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Roer de tomatensaus en rozijnen en peper en zout erdoor. Laat op laag vuur 12 min. zachtjes koken.

2

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chipolata in 5 min. rondom bruin en gaar.

3

Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 borden. Verdeel de worstjes erover en serveer. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).

tip

serveertipLekker met geraspte Pecorino Romano (kaas)