bewaar
Gambaspiesen met paprika en ananas
Gambaspiesen met paprika en ananas
bewaar

Gambaspiesen met paprika en ananas

20 min. bereiden
1 uur wachten
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

reuzengarnalen

½ flesje

woksaus teriyaki

1 potje

gegrilde rode paprika

1 bakje

verse ananasstukjes

Dit heb je nodig

  • 12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Aan de slag

1

Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.

2

Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.

3

Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

algemeenVervang de reuzengarnalen eens door in stukken gesneden kipsaucijzen.

algemeenDe woksaus smaakt ook lekker in roerbakgerechten.

Garnalen grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.