bewaar
Salsa van ananas, jalapeño en rode ui
Salsa van ananas, jalapeño en rode ui
bewaar

Salsa van ananas, jalapeño en rode ui

Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!

5 min. bereiden
pittig
1waardering

Ingrediënten

4 personen

1

jalapeñopeper

1

rode ui

250 g

verse ananasstukjes

Aan de slag

1

Snijd het steeltje van de jalapeñopeper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Snipper de rode ui. Snijd de ananas in blokjes van ca. een ½ cm.

2

Doe de ananas met de jalapeñopeper en rode ui in een mengkom en schep door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietipVervang de ananas voor de afwisseling eens door mango of tomaat.
combinatietipLekker met gegrilde kip, garnalen of als dip voor nachochips.
bereidingstipMaak je salades, marinades, sauzen en toppings zoveel mogelijk eerder op de dag en bewaard in de koelkast tot de grill aangaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salsa van ananas, jalapeño en rode ui

Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig