bewaar
Rucolasalade met mozzarella
Rucolasalade met mozzarella
bewaar

Rucolasalade met mozzarella

De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.

15 min. bereiden
568waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

cantaloupemeloen

75 g

rucola

150 g

rauwe ham

125 g

buffelmozzarella

4 el

crema di balsamico

3 el

traditionele olijfolie

50 g

ongebrande walnoten

140 g

ciappe

De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.

Aan de slag

1

Schraap met een lepel de pitten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil ze. Snijd de parten in stukken. Verdeel de rucola over de borden en leg de stukken meloen erop.

2

Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Besprenkel de salade met de crema di balsamico en olie. Strooi de walnoten erover en serveer met de ciappe.