Biefstuk met balsamicosiroop
Biefstuk met balsamicosiroop
bewaar
bewaar

Biefstuk met balsamicosiroop

Biefstuk op z'n Italiaans: met balsamicosiroop, romaatjes en Grana Padano.

20 min. bereiden
103waarderingen

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Snijd de biefstuk in 4 stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.

3

Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij. Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de geraspte kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met balsamicosiroop

Biefstuk op z'n Italiaans: met balsamicosiroop, romaatjes en Grana Padano.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig