Biefstuk met balsamicosiroop
Biefstuk op z'n Italiaans: met balsamicosiroop, romaatjes en Grana Padano.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 el traditionele olijfolie
- 800 g Toscaanse aardappelpartjes (duopak à 2 x 400 g)
- 300 g biefstukken
- 1 rode ui
- 250 g romaatjes
- 75 g rucola
- 50 g Grana Padano kaas (stuk)
- 3 el crema all' aceto balsamico di Modena balsamicosiroop
Advertentie
Bereiden
- Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Snijd de biefstuk in 4 stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.
- Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij. Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de geraspte kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.

Biefstuk met pepersaus maken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 46 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 810 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Biefstuk met balsamicosiroop
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Biefstuk met balsamicosiroop
- 2 el traditionele olijfolie
- 800 g Toscaanse aardappelpartjes
Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.
- 2 el traditionele olijfolie
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan.
- 300 g biefstukken
Snijd de biefstuk in stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.
- 1 rode ui
- 250 g romaatjes
- 75 g rucola
Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij.
- 50 g Grana Padano kaas
- 3 el crema all' aceto balsamico di Modena balsamicosiroop
Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.