Ingrediënten
12 porties
100 g
pistachenoten
1
citroen
1 takje
rozemarijn
250 g
zachte geitenkaas
1 teen
knoflook
eetlepels
walnotenolie
zout en versgemalen peper
Aan de slag
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in diep bord. Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven. Serveren met dikke sneden Franse boule.
Geitenkaastruffels

null porties
80 kcal
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in diep bord. Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven. Serveren met dikke sneden Franse boule.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)100 g pistachenoten
1 citroen
1 takje rozemarijn
250 g zachte geitenkaas
1 teen knoflook
0 eetlepels walnotenolie
0 zout en versgemalen peper