Geitenkaastruffels

Advertentie
Ingrediënten
- 100 g pistachenoten
- 1 citroen
- 1 takje rozemarijn
- 250 g zachte geitenkaas
- 1 teen knoflook
- eetlepels walnotenolie (1 à 2)
- zout en versgemalen peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in diep bord. Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven. Serveren met dikke sneden Franse boule.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 80 kcal
- eiwit 4 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 0 g