bewaar
Geitenkaastruffels
Geitenkaastruffels
bewaar

Geitenkaastruffels

25 min. bereiden
1 uur wachten
29waarderingen

Ingrediënten

12 porties

100 g

pistachenoten

1

citroen

1 takje

rozemarijn

250 g

zachte geitenkaas

1 teen

knoflook

eetlepels

walnotenolie

zout en versgemalen peper

Aan de slag

Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in diep bord. Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven. Serveren met dikke sneden Franse boule.