Minicocktail van rivierkreeftjes

frans
borrelhapje
6 stuks
3
18
Advertentie
Ingrediënten
- 100 g rivierkreeftjes
- 4 eetlepels olijfmayonaise
- 1 eetlepel tomato sauce (sundried (flesje))
- 1 eetlepel cognac (Gall&Gall)
- zout
- chilipeper uit de molen
- ½ zakje waterkers (à 75 g)
Keukenspullen
- borrelglaasjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rivierkreeftjes grof hakken. In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen. Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen. Kreeftjes erop scheppen. Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen. Wat chilipeper erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 80 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 0 g