Ingrediënten
4 personen
1 teentje
knoflook
1 eetlepel
olijfolie
150 ml
droge witte wijn
750 ml
visbouillon
125 ml
slagroom
2 bakjes
rivierkreeftjes
chilipeper uit de molen
Aan de slag
In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
Lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes

voorgerecht
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
algemeen:De soep wordt extra bijzonder met een garnering van zeekraal en rucolakers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
150 ml droge witte wijn
750 ml visbouillon
125 ml slagroom
2 bakjes rivierkreeftjes
0 chilipeper uit de molen