Hamburger met spek, avocadodip en tomaat

hoofdgerecht
1 personen
3
66
Advertentie
Ingrediënten
- 3 plakjes ontbijtspek
- 1 hamburger
- 1 tomaat
- 1 boulognebol (of Italiaanse bol (koelvers))
- ½ bakje verse avocadodipsaus (a 115 g)
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken. Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden. Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat. Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 625 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 32 g
- vet 43 g