Real American hamburger
bewaar
bewaar

Real American hamburger

25 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Gehakt in 4 gelijke porties verdelen. Handen met water bevochtigen en elke portie gehakt snel tot burger vormen. Gehakt niet kneden, alleen vormen. Hamburgers tot gebruik in koelkast bewaren.

Hamburgers met helft van boter bestrijken en met zout en peper bestrooien. Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en ca. 9 min. grillen. Hamburgers keren en andere kant ook 9 min. grillen. Bovenkant nogmaals met boter bestrijken. Vlak voor hamburgers gaar zijn, broodjes opensnijden en bestrijken met rest van boter. Buitenkant broodjes eerst op rooster goudbruin grillen. Broodjes keren en beboterde kant ook goudbruin grillen. Onderste helft broodjes op bord leggen. Hamburgers erop leggen en bovenste helft broodjes er schuin op leggen. Lekker met ijsbergsla, plakken tomaat, uiringen, schijven augurk en mayonaise.

algemeenDe kneep van de echte Amerikaanse hamburger zit 'm vooral in de voorbereiding. En die is net zo makkelijk als de rest. Het enige wat u hoeft te doen, is het gehakt zo min mogelijk kneden. Zo blijft de binnenkant van de burger lekker rul.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Real American hamburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig