Bourgondische roerbakschotel

Advertentie
Ingrediënten
- 500 g panklare sperziebonen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 pak Bourgondische krieltjes (425 g)
- 1 pak vegetarische Frankfurters (175 g Tivall)
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan met weinig water sperziebonen in ca. 3 minuten koken. Intussen in wok olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten roerbakken. Frankfurters in stukken van ca. 3 cm snijden en door krieltjes scheppen. Al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Tomaatjes wassen. Sperziebonen afgieten en met tomaatjes door krieltjes scheppen. Gerecht nog ca. 4 minuten roerbakken tot krieltjes gaar zijn.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 305 kcal
- eiwit 13 g
- koolhydraten 31 g
- vet 15 g