bewaar
Le Champain met 3 Franse delicatessen
Le Champain met 3 Franse delicatessen
bewaar

Le Champain met 3 Franse delicatessen

35 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

La Champain stokbrood

20 g

zachte roomboter

½ zakje

veldsla

1 pak

Delicatesses de France

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken. Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen. Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla. Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays. Rest van veldsla erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Le Champain met 3 Franse delicatessen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig