Le Champain met 3 Franse delicatessen

475 kcal

35 min. bereiden

3.3/5

(8)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 nr. 03 - Pasen op z'n Frans

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken. Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen. Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla. Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays. Rest van veldsla erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Wat vond je van dit recept?

Le Champain met 3 Franse delicatessen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig