bewaar
Fluitpasta
Fluitpasta
bewaar

Fluitpasta

30 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

zoutwatergarnalen rauw & ongepeld

300 g

penne

2 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

2

uien

2 el

verse rode pesto

250 ml

kippenbouillon

2 el

pijnboompitten

100 g

Parmezaanse kaas

Aan de slag

1

Pel de garnalen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak nog 2 min. mee.

2

Voeg de garnalen en pesto toe en bak 3 min. Doe de bouillon erbij en laat op hoog vuur 4 min. koken.

3

Giet de pasta af en schep door de garnalen. Verdeel over 4 borden, bestrooi met de pijnboompitten en kaas en serveer direct.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.