bewaar
Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango
Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango
bewaar

Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango

10 min. bereiden
167waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

rucola slamelange

125 ml

crème fraîche

4 el

citroensap

1

verse mango

2

avocado's

100 g

Hollandse garnalen

Aan de slag

1

Doe de sla in een grote schaal. Meng voor de dressing de crème fraîche met 3 el van het citroensap (per 4 personen). Breng op smaak met peper en zout en zet apart. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

2

Besprenkel met de rest van het citroensap. Schep met de mango door de sla. Verdeel de dressing over de salade en garneer met de garnalen. Serveer direct.

combinatietipLekker met stokbrood.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.