Ciabatta met avocado en Hollandse garnalen

Advertentie
Ingrediënten
- 1 limoen
- 1 rode peper
- 1 zakje verse koriander (15 g)
- 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g)
- 1 eetlepel olie
- 1 avocado
- 4 ciabattina's (of 1 ciabatta in 4 stukken)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Peper tussen handen rollen, topje afsnijden en zaadjes eruit schudden. Peper en koriander zeer fijnsnijden. In kom garnalen mengen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie. Avocado halveren, schil eraf pellen of snijden en pit verwijderen. Avocado in dunne plakjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met avocado. Bestrooien met zout en peper. Garnalenmengsel erop scheppen. Direct serveren, anders verkleurt avocado.
Tip:
Neem in plaats van Italiaanse ciabatta grote pistolets of bagels.
Advertentie