Aardappelsalade met Hollandse garnalen

205 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(76)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 nr. 06 - Stoer koken

Aan de slag

  1. Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelsalade met Hollandse garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig