bewaar
Aardappelsalade met Hollandse garnalen
Aardappelsalade met Hollandse garnalen
bewaar

Aardappelsalade met Hollandse garnalen

30 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

kruimige aardappels

1

citroen

3 eetlepels

crème fraîche

3 eetlepels

mayonaise

1 eetlepel

verse bieslook

150 g

Hollandse garnalen

Aan de slag

Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.