Komkommer wassen, halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften elk in zes gelijke stukken snijden. In kommetje jonge jenever en crème fraîche door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Garnalen door dressing scheppen. Sprietjes bieslook in stukken van 3 cm knippen. Komkommerschuitjes vullen met garnalenmengsel. Garneren met bieslookreepjes.
Gerelateerde recepten
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade

12 porties
30 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Komkommer wassen, halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften elk in zes gelijke stukken snijden. In kommetje jonge jenever en crème fraîche door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Garnalen door dressing scheppen. Sprietjes bieslook in stukken van 3 cm knippen. Komkommerschuitjes vullen met garnalenmengsel. Garneren met bieslookreepjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 komkommer
½ eetlepel jonge jenever
½ bekertje crème fraîche
0 zout en peper
1 bakje Hollandse garnalen
4 sprietjes bieslook