bewaar
Portugese kabeljauw met paprika
Portugese kabeljauw met paprika
bewaar

Portugese kabeljauw met paprika

25 min. bereiden
127waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

6 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

4

tomaten

1 potje

gegrilde paprika

300 g

kabeljauwfilet

3

uien

½ bakje

platte peterselie

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze 15 min. in water met zout.

2

Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaten 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 2 min. Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout. Leg tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.

3

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui in 8 min. goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in de pan en bak de aardappelen met wat zout in 5 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bestrooi met de peterselie. Verdeel met de groenten met vis over 4 borden.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portugese kabeljauw met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig