bewaar
Portugese salade met kip en peper
Portugese salade met kip en peper
bewaar

Portugese salade met kip en peper

25 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

1 kg

pommes culinair

1 potje

gegrilde paprika

1 zakje

bosui

300 g

gerookte kipfilet

1

rode peper

1 zakje

peterselie

1 teen

knoflook

3 el

mayonaise

Aan de slag

1

Snijd de aardappelen in stukjes. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Laat iets afkoelen.

2

Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes en de kipfilet in plakjes. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de aardappelen met de paprika, bosui, kipfilet, rode peper en peterselie.

3

Roer de knoflook door de mayonaise. Meng voorzichtig door de salade. Lekker met peultjes.

tip

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.