bewaar
Pastasalade met kaas en tuinbonen
Pastasalade met kaas en tuinbonen
bewaar

Pastasalade met kaas en tuinbonen

35 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

300 g

rigatoni

1 pak

fijne tuinbonen

1 potje

gemarineerde artisjokharten

2

rode uien

1 el

suiker

1 el

wittewijnazijn

½ potje

olijven

1 zakje

bosui

150 g

geitenkaas

Aan de slag

1

Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kook de tuinboontjes 6 min. in water zonder zout. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbeldoppen).

2

Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Halveer ze. Verhit 2 el van de olie in een koekenpan en voeg de ui en suiker toe. Bak in 8 min. zacht en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn. Voeg peper en zout toe.

3

Meng de pasta met de boontjes, artisjokharten, ui, dressing, olijven en bosui. Verkruimel de geitenkaas erover.

tip

Tuinbonen dubbeldoppen

Instructievideo - 00:24 min.