bewaar
Garnalenbroodjes
Garnalenbroodjes
bewaar

Garnalenbroodjes

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

Hollandse garnalen

5 el

mayonaise

1 stengel

bleekselderij

1 tl

gedroogde dragon

2 tl

kruidenazijn

tabasco

2

eieren

1 zak

zachte puntjes

4 blaadjes

kropsla

1 tl

paprikapoeder

Aan de slag

1

Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.

2

Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.

tip

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.