bewaar
Venkel met pecorino
Venkel met pecorino
bewaar

Venkel met pecorino

15 min. bereiden
30 min. wachten
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

venkelknollen

50 ml

olijfolie

2 el

citroensap

2 el

olie

50 g

geschaafde Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Snijd de venkelknollen elk in 6 parten en kook ze in een pan met ruim water en zout 5 min. Giet af en meng de venkel de olijfolie. Rooster de venkel 4 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Laat 30 min. afkoelen en breng op smaak met het citroensap, olie en de kaas. Bestrooi met peper en zout.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Venkel met pecorino

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig