Ingrediënten
4 personen
2
venkelknollen
50 ml
olijfolie
2 el
citroensap
2 el
olie
50 g
geschaafde Pecorino Romano (kaas)
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de venkelknollen elk in 6 parten en kook ze in een pan met ruim water en zout 5 min. Giet af en meng de venkel de olijfolie. Rooster de venkel 4 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Laat 30 min. afkoelen en breng op smaak met het citroensap, olie en de kaas. Bestrooi met peper en zout.
Venkel snijden en bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Venkel met pecorino

bijgerecht
null personen
180 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de venkelknollen elk in 6 parten en kook ze in een pan met ruim water en zout 5 min. Giet af en meng de venkel de olijfolie. Rooster de venkel 4 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Laat 30 min. afkoelen en breng op smaak met het citroensap, olie en de kaas. Bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 venkelknollen
50 ml olijfolie
2 el citroensap
2 el olie
50 g geschaafde Pecorino Romano (kaas)