bewaar
Gestoofde venkel
Gestoofde venkel
bewaar

Gestoofde venkel

Met kappertjes en kaas; weinig ingrediënten, veel smaak.

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 ml

kraanwater

¼

kippenbouillontablet

2

venkelknollen

2 el

traditionele olijfolie

50 g

kappertjes

50 g

Pecorino Romano

Met kappertjes en kaas; weinig ingrediënten, veel smaak.

Aan de slag

1

Breng het water aan de kook met het bouillontablet. Snijd ondertussen de venkel in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de venkel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Voeg de bouillon toe en laat 10 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Laat de kappertjes uitlekken. Schep de kappertjes door de venkel en schaaf de kaas er vlak voor het serveren over.

Venkel bereiden

Instructievideo - 01:54 min.