bewaar
Eieren gevuld met rode pesto en garnalen
Eieren gevuld met rode pesto en garnalen
bewaar

Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

25 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

12 porties

6

eieren (middel groot)

½ bakje

rode pesto

2 eetlepels

yoghurtmayonaise

zout

(versgemalen) zwarte peper

30 g

(Hollandse)garnalen

Dit heb je nodig

  • spuitzak (met kartelmond met grote opening)

Aan de slag

1

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.

2

Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.