Ei­e­ren ge­vuld met ro­de pes­to en gar­na­len

(126) waardeer
borrelhapje 12 stuks
3 126

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spuitzak (met kartelmond met grote opening)

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
  2. Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.