Gehaktballetjes op spies
Om vrolijk van te worden, deze spiesjes. Ook een leuke borrelhap.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Lekker erbij
Keukenspullen
- 20 satéprikkers
Advertentie
Bereiden
Week de satéprikkers 30 min. in water. Snijd elke ui in 10 partjes. Rijg aan elke prikker 1 partje ui en 1 balletje. Besprenkel de spiesen met de olijfolie en bestrooi met de tijm. Rooster in 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 220 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 420 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Gehaktballetjes op spies
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gehaktballetjes op spies
Week de satéprikkers 30 min. in water.
- 2 zoete uien
Snijd elke ui in 10 partjes.
- 20 rundergehaktballetjes
Rijg aan elke prikker 1 partje ui en 1 balletje.
- 3 el traditionele olijfolie
- 1 el gedroogde tijm
Besprenkel de spiesen met de olijfolie en bestrooi met de tijm.
Rooster in 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.