bewaar
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
bewaar

Zomers stoofpotje met gehaktballetjes

20 min. bereiden
112waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1

rode paprika

1

courgette

2 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehaktballetjes

400 g

tomatenblokjes

750 g

diepvries aardappelpuree

Aan de slag

1

Snijd de ui in smalle partjes, de paprika grof en de courgette in halve plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes rondom bruin. Voeg de ui toe en fruit deze bruin.

2

Schep de paprika, de courgette en de tomatenblokjes met vocht toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg eventueel wat (warm) water toe, als de saus te dik is. Stoof het geheel 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer het zomerse stoofpotje met de aardappelpuree.