Clubs­and­wich 1975

(59) waardeer
engels lunch 4 personen
3 59

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster, 4 satéprikkers

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Besmeer alle sneetjes aan 1 kant met boter.
  2. Schil de appel, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes en doe in een kom. Meng de mayonaise en de kip erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  3. Beleg 4 sneetjes brood met een blaadje sla en verdeel de kipsalade erover. Leg hierop weer een sneetje brood. Beleg dit met een plak kaas en plakjes tomaat. Bedek weer met een sneetje brood en leg daarop de rest van de sla.
  4. Pel de eieren en halveer ze in de lengte. Leg op elke sandwich een half ei met de bolle kant naar boven. Snijd de augurkjes diagonaal in maar snijd niet helemaal door, snijd gelijke plakjes. Druk met de duim een waaiertje van de plakjes. Garneer de bovenkant met de augurkwaaiertjes. Steek er een satéprikker in om te voorkomen dat de sandwich uit elkaar valt. Snijd de clubsandwiches schuin door en serveer.
video

Ei ko­ken

instructievideo - 01:51 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.