bewaar
Mini-clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei
Mini-clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei
bewaar

Mini-clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei

20 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

8 porties

2

eieren

3 sneetjes

wit-casinobrood

2 takjes

peterselie

1

tomaat

1 blikje

tonijn

½

kropsla

1½ eetlepel

mayonaise

50 g

chorizoworst

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen in broodrooster sneetjes brood goudbruin roosteren. Met broodmes korstjes afsnijden en sneetjes overlangs doorsnijden, zodat zes dunne sneetjes ontstaan. Peterselie fijnhakken. Tomaat wassen en in dunne plakjes snijden. Tonijn in zeef laten uitlekken. Slablaadjes wassen en uitslaan. Blaadjes in stukjes scheuren.

2

Ei onder koud water afspoelen, pellen, fijnsnijden en mengen met peterselie en 1/2 eetlepel mayonaise. Tonijn in keukenmachine mengen met 1 eetlepel mayonaise en fijnmalen. 2 sneetjes besmeren met tonijnmayonaise en beleggen met tomatenplakjes en blaadje kropsla . Vervolgens 2 sneetjes insmeren met ei-mayonaise en beleggen met chorizo. Eerste 2 sneetjes op chorizobroodjes plaatsen en beide afdekken met overige 2 sneetjes. Elke sandwich in vieren snijden.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.