bewaar
Patérolletjes met mosterd en ei
Patérolletjes met mosterd en ei
bewaar

Patérolletjes met mosterd en ei

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

24 porties

2

eieren

6 sneetjes

wit-casinobrood

20 g

verse bieslook

75 g

paté naturel

50 g

verse roomkaas

1 eetlepel

grove mosterd

Dit heb je nodig

  • huishoudfolie

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken. Met broodmes korstjes van brood snijden. Met deegroller sneetjes platrollen. Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei. In kom paté en kaas mengen en gladroeren. Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken. Broodplakken insmeren met mosterd. Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel. Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen. Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden. Op schaal serveren.