Patérolletjes met mosterd en ei

45 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(91)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • huishoudfolie


Amuses - Amuses

Aan de slag

  1. Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken. Met broodmes korstjes van brood snijden. Met deegroller sneetjes platrollen. Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei. In kom paté en kaas mengen en gladroeren. Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken. Broodplakken insmeren met mosterd. Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel. Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen. Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden. Op schaal serveren.

Wat vond je van dit recept?

Patérolletjes met mosterd en ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig