Zuivelspreadrolls
High tea? Of feestelijke lunch? Dit frisse hapje met bieslook en komkommer rolt zo naar binnen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
- Snijd de korstjes van het brood. Besmeer het brood met zuivelspread. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi het brood met de bieslook. Snijd de komkommer in dunne reepjes en leg op het brood.
- Leg het brood op vershoudfolie. Rol stevig op en draai de uiteinden dicht als een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Snijd voor het serveren in rolletjes.
bereidingstip:
Je kunt de zuivelspreadrolls 's ochtends bereiden en bewaren in vershoudfolie in de koelkast. Pak ze voor het serveren uit en snijd in rolletjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 50 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 1 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 110 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Zuivelspreadrolls
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Zuivelspreadrolls
- 4 sneetjes wit casinobrood
Snijd de korstjes van het brood.
- 60 g zuivelspread naturel light
Besmeer het brood met zuivelspread.
- 3 el verse bieslook
Snijd de bieslook fijn. Bestrooi het brood met de bieslook.
- ¼ komkommer
Snijd de komkommer in dunne reepjes en leg deze op het brood.
Leg het brood op vershoudfolie. Rol stevig op en draai de uiteinden dicht als een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast.
Snijd voor het serveren in rolletjes.
bereidingstip:
Je kunt de zuivelspreadrolls 's ochtends bereiden en bewaren in vershoudfolie in de koelkast. Pak ze voor het serveren uit en snijd in rolletjes.