Antipasti

610 kcal

25 min. bereiden, 30 min. wachten

2.9/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers


2000 nr. 12 - Kerst à la carte

Aan de slag

  1. Cherrytomaatjes wassen. Mozzarellabolletjes laten uitlekken (als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren). Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken. Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten. Pestodressing erover scheppen en ca. 30 minuten laten staan.

  2. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin bakken. Sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen. Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.

Wat vond je van dit recept?

Antipasti

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig