Tarly met exotische kalkoencurry

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak Tarly (250 g)
- zout
- 400 g kalkoenfilet
- 3 eetlepels maïskiemolie
- 1 pak roerbakmix (400 g)
- 1 pot Kip Curry roerbaksaus (500 g)
- 1 bakje Hawaïsalade (300 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoenfilet in repen snijden. In ruime koekenpan of wok olie verhitten en kalkoenrepen rondom lichtbruin bakken. Roerbakmix toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Klein scheutje water toevoegen en kalkoenmengsel in ca. 10 minuten gaar laten worden. Op smaak brengen met zout. Currysaus door kalkoenmengsel roeren en verwarmen. Serveren met tarly en Hawaïsalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 610 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 86 g
- vet 14 g