bewaar
Provençaalse tarly met speklapjes
Provençaalse tarly met speklapjes
bewaar

Provençaalse tarly met speklapjes

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

1 pak

tarly

1 schaaltje

speklapjes

2 theelepels

paprikapoeder

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 bakje

champignons

1 zak

roerbakgroentemix

1 pakje

mix voor tarly

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.