bewaar
Provençaalse tarly met speklapjes
Provençaalse tarly met speklapjes
bewaar

Provençaalse tarly met speklapjes

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

1 schaaltje

speklapjes

2 theelepels

paprikapoeder

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 bakje

champignons

1 zak

roerbakgroentemix

1 pakje

mix voor tarly

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse tarly met speklapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig