bewaar
Tarly met snelle kerriesaus
Tarly met snelle kerriesaus
bewaar

Tarly met snelle kerriesaus

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

250 g

gegrild gehakt

1 zak

driekleuren paprika

1 blik

ananasstukjes op siroop

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 pot

Indiase kerriesaus

1

kropsla

5 eetlepels

yoghurtdressing

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten bakken. Gehakt, saus en ananas toevoegen en saus ca. 5 minuten laten sudderen. Sla schoonmaken, wassen en bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Tarly serveren met saus en sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tarly met snelle kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig