Tarly met snelle kerriesaus

hoofdgerecht
4 personen
3
10
Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak tarly (250 g)
- 250 g gegrild gehakt ((in dikke plakken, vleeswaren)
- 1 zak driekleuren paprika (rood, groen en geel)
- 1 blik ananasstukjes op siroop (567 g)
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 pot Indiase kerriesaus (520 g)
- 1 kropsla
- 5 eetlepels yoghurtdressing
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten bakken. Gehakt, saus en ananas toevoegen en saus ca. 5 minuten laten sudderen. Sla schoonmaken, wassen en bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Tarly serveren met saus en sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 700 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 83 g
- vet 29 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 40-41